החומרים : קופסה מקרוני (350 גרם),או ספגטי,2 כפות שמן, ק"ג בשר טחון, 2 פלפלים ירוקים קצוצים,1 בצל קצוץ,2 קופסאות רסק עגבניות, 1 שקית רוטב ספגטי איטלקי,2 כפות סוכר,1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כפית מלח, 3 כוסות מים.
אופן הכנה: לחמם את השמן בסיר גדול ולהשחים בו את הבשר, בעת ההשחמה לפורר את הבשר ולבחוש אותו בשמן, להוסיף את הפלפלים והבצל, לטגן כ5- דקות עד שהירקות יתרככו. להוסיף את רסק העגבניות, רוטב הספגטי, הסוכר, התבלינים והמים ולהביא לרתיחה. לשבור את המקרוני לשלושה ולהוסיף לסיר, לבחוש ולבשל כ15-12- דקות על להבה בינונית עד שהמקרוני יתרככו, לערבב כעת הבישול ולהוסיף מים, אם יש צורך בכך, להגיש חם.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )