עוף ברוטב בר בי קיו |
|
עוף ברוטב בר בי קיו / דנה 20 רכיבים:
6-8 חלקי עוף
שמן, מלח ופלפל שחור טחון טרי
לרוטב:
100 גרם רסק עגבניות
1 כף שבבי בצל
2 כפות מים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות רוטב ווסטרשייר (רויאל)
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור טחון טרי אופן הכנה:
1. מושחים את חלקי העוף בשמן ומתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת חום.
2. מערבבים היטב את כל חלקי הרוטב ומורחים בו את חלקי העוף. את יתרת הרוטב יוצקים לתבנית.
3. אופים בתנור במצב גריל. במהלך האפיה הופכים את ... |
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|
עוף בזיתים |
|
עוף בזיתים / יעל מוינה
כמות ל-5 מנות: החומרים:
מטגנים 5 כרעיים של עוף, בשמן זית, משני הצדדים (זהירות זה משפריץ), שמים בתבנית אפיה. רוטב:
4 בצלים קצוצים דק
5-6 שיני שום קצוצות
קופסת רסק עגבניות גדולה
תבלינים: מלח, פלפל אדום, חומץ, כמון, סוכר
זיתים פרוסים לטבעות אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית להזהבה, מוסיפים את השום להזהר שלא ישרף.
מוסיפים רסק עגבניות, מרתיחים, מתבלים ובסוף מוסיפים את הזיתים, מבשלים כ-10 דקות.
יוצקים את הרוטב על העוף שבתבנית, מכסים בנייר כסף, אופים בח... |
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|