סופגניות

   סופגניות רולדין
רכיבים: 1 ק"ג קמח (רצוי כאמור להשתמש בקמח החדש עם המשפרים לסופגניות) 1/2 כוס סוכר 1 חבילת שמרים טריים (50-40 גר´) 1 כפית מלח 1/2 כוס שמן 2 ביצים 3-2 כוסות מים קרים מאוד אופן הכנה: מכניסים את כל המצרכים למיקסר. לשים עם וו הלישה במהירות איטית כ- 4 דקות ואחר כך מגבירים את המהירות לכ- 8-7 דקות. מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה כ- 20 דקות. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של קלמנטינה ושוב מתפיחים כחצי שעה עד שהכדורים תופחים בכ- 50%. מחממים שמן לטמפרטורה של 180 מעלות (חום בינוני-גבוה) ומכניסים א...
לכתבה המלאה »
   ציפוי שוקולד לבן מומס
להמיס 100 גרם שוקולד על אדים ולטבול את צידה של הסופגניה.
לכתבה המלאה »
   ציפוי סוכר מזוגג
רכיבים: 100 ג"ר אבקת סוכר 2 כפות מים חמים וכמה טיפות מיץ לימון אופן ההכנה: לערבב עד לקבלת תערובת לבנה ולמרוח/לטבול את הסופגניה.
לכתבה המלאה »
   ציפוי שוקולד לסופגניות
רכיבים: 200 גר´ שוקולד מריר שבור לקוביות 1/2 כוס שמנת מתוקה או חלב אופן הכנה: מרתיחים את השמנת המתוקה או החלב. מוסיפים את קוביות השוקולד. ממתינים כ- 40-30 שניות ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק. טובלים צד אחד של הסופגניות ברוטב ומניחים בצד עד שהציפוי מתקשה.
לכתבה המלאה »
   שמנת מתוקה למילוי סופגניות
רכיבים: 1/2 כוס סוכר 1 חבילה שמנת מתוקה 1/2 כוס פודינג אינסטנט וניל (אפשר שוקולד) אופן הכנה: מקציפים שמנת מתוקה עם הפודינג והסוכר ומזריקים לסופגניה כשהיא קרה.
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6