מאכלי גבינה |
|
נטיפי גבינה מטוגנים
החומרים: 250 גרם גבינה לבנה רכה (שמנה למחצה),2 כפות קמח, 1 ביצה טרופה, מלח ופלפל לפי הטעם, 3 כפות פירורי לחם, 2 כפות חמאה (או מרגרינה).
אופן ההכנה: ערבבי היטב את הגבינה, הקמח והביצה, עם מלח ופלפל לפי הטעם, עד שתתקבל עיסה אחידה. הרתיחי מים עם מלח בסיר גדול, מלאי כפית בעיסה והחליקי למים הרותחים. המשיכי כך, כפית אחר כפית, בשלי 5 דקות, הוציאי והניחי על מסננת. הניחי למים לנטוף. חממי חמאה במחבת, גלגלי את הנטיפים בפירורי לחם וטגני בחמאה החמה עד שיזהיבו. הגישי מיד, כתוספת למנה... |
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|