מתכוני בשר לקראת יום העצמאות

   עוף בגריל פשוט
עוף בגריל פשוט חומרים: 1 ק"ג עוף 3 ענפי רוזמרין {רק העלים} 4 ענפי טימין {רק העלים} 1 כף מלח גס 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי 1/4 כפית צ`ילי גרוס 3 כפות שמן זית 1-2 ראשי שום שלמים וחצויים לשניים לרוחב . אופן ההכנה: מורחים בנדיבות את נתחי העוף בשמן זית. מסדרים את הנתחים בתבנית התנור. מפזרים מעל עלי טימין ורוזמרין, מלח פלפל וצ`ילי . מצ`קמקים היטב את התבלינים והעלים עם העוף, כך שיצופו בצורה אחידה מכל הצדדים. מניחים את חצאי ראש השום בתבנית. מכסים את התבנית ביריעת נייר כסף...
לכתבה המלאה »
   פרגיות במרינדה
פרגיות במרינדה חומרים: 1 ק'ג סטייק פרגיות ,מיץ מלימון שלם,גרד מקליפת לימון שלם,2 כפות דבש ,2 כפות שמן זית,פלפל שחור גרוס לפי טעם,מלח גס לפזר עם היד,עלה רוזמרין מפורר וגם 2 גבעולי טימין טרי,חצי כוס מים. להשרות מנימום שעתיים,מומלץ יותר. כמובן שאח'כ על האש. יאמי,יאמי - בתאבון
לכתבה המלאה »
עמוד 8 מתוך 8 התחלה עמוד קודם 6 7 8
לעבור לעמוד
page 8page 9page 10page 11page 12