ממולאים

   מתכון לכרוב ממולא
מחברת : גלית - מתכון לכרוב ממולא עשיתי ככה כרוב ומנגולד אבל נראה לי שכל דבר יתפוס. יוצא ממש מעולה. ההכנה: שמים את הכרוב במיקרוגל ל-9 דקות בערך. מפרידים את העלים בעדינות המלית: כוס עדשים אדומים מבוררים פלפל שחור כוס אורז בצל קצוץ מטוגן בצל קצוץ לא מטוגן גזר פטרוזיליה מלח ציר בשר (או ציר ירקות שורש) שמן זית רסק עגבניות (עם בזיליקום) מיץ לימון שוטפים את העדשים ושמים עליהם הרבה פלפל שחור שמים את האורז ובוחשים מוסיפים את הבצ...
לכתבה המלאה »
   פלפלים ממולאים בגבינות
מחברת : ספיר –בשלושה מתכונים של פלפלים ממולאים בגבינות!! פלפל ממולא בגבינות - מוגש חם מקור המתכון: צחי בוקששתר רכיבים: 6 מנות 3 פלפלים 275 גרם גבינת אורדה / ריקוטה 3 חלמונים ½ כפית נענע יבשה 175 גרם פטה ¼ כפית פלפל שחור אופן הכנה: חותכים את הפלפלים לחצי ומנקים אותם. בקערה מערבבים גבינות וחלמונים. מטבלים בפלפל שחור ונענע יבשה . ממלאים את החצאים בתערובת בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים את הפלפלים . מכניסים לתנור שחומם ל-190 מע` אופים ...
לכתבה המלאה »
   תפוחי אדמה ממולאים
מחברת : דנה 20 - תפוחי אדמה ממולאים מתכון של "תפוז". שלא יגידו שגנבתי להם. דנה פרסמה והנה הקרדיט לתפוז!! מוצרים 250 גרם גבינת פטה 250 גרם גבינת צ`דר או גבינה שווצרית מגוררת 90 גרם זיתים שחורים מגולענים פרוסים או קצוצים 3 נתחים דקים מבושלים קותל חזיר חתוכים גס 2 כפות עירית קצוצה 16 שיני שום קלויות ומקולפות שמן לטיגון עמוק 500 מ"ל שמנת 4 תפוחי אדמה בינוניים תהליך הבישול 1. מחממים מראש את תנור לחום בינוני 180 מעלות. מנקים את הכתמים והעיניים מתפ...
לכתבה המלאה »
   שיפורים ועיצות
מחברת : גילי – שיפורים ועיצות כמה טיפים שמשדרגים לטעם העילאי: 1. כדאי להשתמש בפלפלים כמה שיותר קטנים. 2. להוסיף בצל מטוגן. 3. כפית כמון לא מזיקה. 4. שום קצוץ. 5. הרבה עשבי תיבול. 6. חובה למלא באורז עגול - אין מה להשוות בכלל.(אסור לשטוף אותו קודם, אגב). 7. לא לשכוח, חוץ מהרוטב שמערבבים עם האורז לפני המילוי, להוסיף קצת מים לכל פלפל, שיתבשל כמו שצריך. 8. לבשל לאט לאט ובסבלנות, על אש פצפונת - כמה שלוקח, עד שהפלפלים מרוככים לגמרי והאורז מוכן (לפחות שעתיים). 9...
לכתבה המלאה »
   תאנים ממולאות בגבינת עיזים
מחברת : סיון - תאנים ממולאות בגבינת עיזים לוקחים דבל (מורידים את הצופצ'יק המעצבן) חוצים ל-2 ופותחים "כיס" מכל מחצית. ממלאים בגבינת עיזים (פרומעז) מקשטים למעלה בצנוברים קלויים או שומשום קלוי או קצח לפני ההגשה מכניסים לכמה דקות לתנור כדי שהגבינה תהיה נימוחה וזה טעים-טעים-טעים
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 3 התחלה עמוד קודם 1 2 3 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6