אוכל

   איזה קפה תרצו היום?
איזה קפה תרצו היום? כולם יודעים, שקפה מביא לנו שמחת חיים ואנרגיה בשל כמויות גדולות של קפאין שהוא מכיל.אבל מלבד הקפאין, פולי הקפה מכילים גם יותר מאלפיים חומרים שונים. בין חומרים אלה ישנם ויטמינים, פירידין, מגנזיום, סידן וברזל. כבר הוכח, שקפה מעלה את לחץ הדם הנמוך, ומהווה תרופה טובה לכאב ראש הנובע מלחץ הדם. אם תשתו קפה עם חלב אחרי הארוחה - זה יאיץ את פעילות הקיבה - המזון יתעכל מהר יותר. יש המאמינים, שקפה מסייע לירידה במשקל - אם שותים את המשקה ללא תוספות (סוכר, חלב וכו'). בנוסף, ידוע שהקפה מרחיב כ...
לכתבה המלאה »
   שיטות להכנת שקשוקה
שיטות להכנת שקשוקה כמה טיפים להכנת שקשוקה טעימה ואיכותיתקודם כול הכלי- צריך מחבת עמוקה וכדאי שיהיה מכסה עם פתחי אוורור ליציאת אדים.רוטב- הרוטב חייב להיות מוכן ועשוי ורק אחרי זה מוסיפים את הביצים, כי אחר כך מאוחר מדי לתקן את הרוטב.ביצים- פותחים אותם אחד אחד בזהירות ומניחים אותם בתוך המחבת. יש כאלו שמעדיפים רק את הצהוב החלמון ואת החלבון הלבן הם מפנים.מי שאוהב שהחלבון מכסה את החלמון שיכסה את המחבת במכסה. ולמי שאוהב חלמון צהוב נוזלי שינמיך את האש ויכבה אפילו ל 5 דקות עד החלמון מתגבש קצת וביפנים כו...
לכתבה המלאה »
   רגע לפני החג
רגע לפני החג רגע לפני שחג ראש השנה נכנס, הבאנו לכם תפריט להכנת עוגה מהשף הנודע מיקי שמו ממש טעימה ומתאימה לחג ראש השנה.עוגת דבש עם קרם וניל ואגוזים, עוגה אוורירית עם קרם באמצע מתאימה לאווירת החג ומממש לא כבדה לקיבה, אחרי כול הארוחה הגדולה שאוכלים.מצרכים: 4 ביצים1/3 כוס סוכר (80 גרם)11/3 כוס קמח (175 גרם)2 כפות שמן1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)1 כפית תמצית וניל איכותית1 כף דבש (30 גרם)כול המצרכים הללו הם להכנת בצק העוגה שנקרא בצק טופיןבשביל להכין את קרם הווניל המצרכים הדרושים הם: 1 מיכל שמנת מתוקה...
לכתבה המלאה »
   עוגת דבש ורסק אגסים - שי סרמני
עוגת דבש ורסק אגסים - שי סרמני המצרכים:3 ביצים120 גרם סוכר125 מ"ל שמן קנולה300 גרם דבש300 גרם רסק אגסים300 גרם קמח תופח2 כפיות קקאו1/2 כפית קינמון1/3 כפית ציפורן טחון1/3 כפית אבקת ג'ינג'רקורט אגוז מוסקט2 אגסים חצויים לחצי, נקיים מגרעיניים, פרוסים למניפה ומקומחים קלות3 כפיות סוכר דמררה גולדן אופן ההכנה: 1. מקציפים ביצים במיקסר, תוך הוספת סוכר בהדרגה, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 2. מוסיפים לביצים שמן, דבש ורסק אגסים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3. אל תוך הבלילה המוקצפת מנפים קמח, קקאו, ...
מאת: www.mako.co.il
לכתבה המלאה »
   פלמידה בפילו עם רוטב תפוזים – עמנואל רוזנצוויג
פלמידה בפילו עם רוטב תפוזים – עמנואל רוזנצוויג המרכיבים (לארבע מנות):4 נתחים עבים של פילה פלמידה עם העור4 כפות לימון כבוש, קצוץ דק, מעורב עם כפית שמן זית.עלי פילומיץ מ-4 תפוזים25 גרם חמאה, חתוכה לקוביותמלח ופלפל שחור גרוס אופן ההכנה: 1. ממליחים את נתחי הדג משני הצדדים. 2. מטגנים את פילה הפלמידה בשמן בגובה 3-4 מילימטר, בחום בינוני (עם הכנסת הדג – צריך להיות רחש קל), עד שהשוליים מתחילים להשחים. מכסים את המחבת בזמן הטיגון. 3. אם הדג עבה והחלק העליון לא מתחיל להיות עשוי, הופכים את הדג ומטגנים במשך...
מאת: www.mako.co.il
לכתבה המלאה »
עמוד 4 מתוך 20 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 4page 5page 6page 7page 8