מתכון: טראפלס גיאנגויה |
|
מתכון: טראפלס גיאנגויה
רכיבים:
250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים.
100 סמ"ק שמנת מתוקה
3 חלמונים
אופן הכנה:
מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים.
ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות.
הערות:
מקור המתכון:
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
|
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|
מתכון: טראפלס ארל גריי |
|
מתכון: טראפלס ארל גריי
רכיבים:
300 גר´ שוקולד חלב
100 גר´ שוקולד מריר
120 סמ"ק שמנת מתוקה
80 סמ"ק חלב טרי
20 גר´ תה ארל גריי יבש.
אופן הכנה:
להרתיח נוזלים. להשרות בתוכם את גרגירי התה. להשאיר כמה דקות ולאח"כ לסנן טוב, ולסחוט את העלים.
להוסיף את הנוזל לשוקולד המומס. לקרר, להקציף דקה או שתיים - לזלף לכדורים ואז ניתן לצפות.
הערות:
מקור המתכון:
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
|
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|
מתכון: פירמידת מוס שוקולד וויסקי וטראפלס, על השולחן |
|
מתכון: פירמידת מוס שוקולד וויסקי וטראפלס, על השולחן
רכיבים:
לטראפלס:
150 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
למוס:
400 מ"ל שמנת מתוקה
60 גרם סוכר
4 חלמונים
20 מ"ל וויסקי
180 גרם שוקולד חלב מומס.
לטורט: (26 ס"מ)
6 ביצים
120 גרם סוכר
180 גרם קמח
20 גרם אבקת קקאו
אופן הכנה:
מחממים תנור 165 מעלות
בקערה מקציפים ביצים וסוכר לקצף יציב.
בקערה נפרדת מערבבים קמח וקקאו, ובתנועות קיפול מוסיפים לקצף הביצים.
משמנים תבנית, יוצקים את התערובת ואופים כ- 14 דקות ... |
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|
מתכון: מילוי טראפלס תות שדה |
|
מתכון: מילוי טראפלס תות שדה
רכיבים:
100 מ"ל שמנת מתוקה
30 גר´ חמאה
400 גר´ שוקולד תות שדה
אופן הכנה:
מרתיחים נוזלים, מורידים מהאש, ממיסים את השוקולד, מוספים חלמונים ומקררים.
כשמתקשה - מזלפים לכדורים ומצפים בשוקולד... ובמה שרוצים.
הערות:
מקור המתכון:
דרולי מביה"ס לבישול "בישולים"
הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
|
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|
מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס |
|
מתכון: כיסונים ממולאים בטראפלס
רכיבים:
אופן הכנה:
ראה קישור:
http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=38&mess=659134
בצק צוברסקי:
חומרים
1 קג'' קמח, 1 ביצה, 2 כפות שמן חמניות, 3 כפות אבקת סוכר, 400-450 מ"ל מים, שמן
לטיגון
מערבבים את כל החומרים במיקסר, ומקררים כשעה.
מרדדים במכונת הפסטה עד לעובי 4
קורצים עיגולים במיקד, ממלאים בטרפלס, סוגרים כסהרונים ומקררים.
מקררים קצת, ואחר כך מטגנים
איתי הכניס את הכיסונים למרק שוקולד וקוקס, לדעתי זה הפחית מטעמו של ה... |
|
|
|
לכתבה המלאה » |
|
|